Project Description

Jear ry

Jear on uusi kasvuhaluinen paikallinen turvallisuusalan toimija joka haluaa uudistaa nykyistä palvelutarjontaa järkihintaisella ja luotettavalla tarjonnallaan. Toiminnan pääpainon ollessa hyvinvoinnin turvaamisessa, on myös päivystäjien keskinäinen vuorovaikutus ja hyvä yhteishenki keskeisessä asemassa yhdistyksen kaikessa toiminnassa.

Nopeaa kasvua pienellä sijoituksella

Sivut helpottavat suuresti asiakkaiden sekä jäsenten hankintaa toimien sähköisen markkinoinnin kivijalkana, joten ne koettiin heti alusta alkaen järkeväksi hankinnaksi. Pääkohderyhmät ovat toiminnasta kiinnostuneiden lisäksi tapahtumajärjestäjät ja sisällössä ovat nämä kaksi kohderyhmää erityisesti huomioituna. Yhteydenotosta on haluttu tehdä myös erityisen helppoa, joten puhelinnumero on mukana navigoinnissa asti.

Yhdistysmuotoisella toimijalla on lakisääteisinä velvoitteinaan huolehtia että yhdistyksen säännöt ja rekisteriseloste ovat vähintään jäsenistön saatavilla ja verkkosivujen kautta tämä lakisääteinen velvollisuus täyttyy varsin kätevästi. Samalla saadaan luotua toiminnalle läpinäkyvyyttä tuomalla nämä asiakirjat julkisesti saataville.

Hakukoneoptimoinnin ansiosta sivut kisaavat kärkipaikoista Googlen ja muiden hakukoneiden hakutulosten kärjessä parilla toiminnan kannalta oleellisimmalla hakusanalla. Tämä on avaintekijänä sivuston kävijämäärän kasvattamisessa.

Sivuihin on suunnitellusti jätetty kasvunvaraa laajennettavuuden suhteen, joten tämä on vasta se josta lähdetään liikkeelle ja tulevaisuus vasta näyttää miten pitkälle kasvu tuleekaan vielä kantamaan.

0%
Myynnin kasvu

Työtehtävät:

  • Verkkosivujen suunnittelu

  • Materiaalien käsittely

  • Hakukoneoptimointi

  • Avustava sisällöntuotto

Sivujen ominaisuudet:

  • Yhteydenottolomake

Teemme sivustolle alkuvuoden aikana laajoja päivityksiä ja sivut ovat asiakkaan toiveesta tämän ajan piilotettuna.

“Rautaista ja luotettavaa markkinointikykyä joustoa unohtamatta! Toimeksiannot hoituvat sovitusti ja ammattitaidolla. Yritystoiminnan sparraus ideoiden rikastuttamiseen on myös hyvin hallussa!”

Jearin AnttiAntti Silenius, Jear ry

Ota yhteyttä

Kuulen mielelläni minkälaista projektia sinulla on mielessä tai missä asiassa apu olisi paikallaan. Vastaan viestiisi antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja kerron tarkemman hinta-arvion antamiisi tietoihin perustuen.

Artikkelit

  • Verkkosivujen tietoturva

Verkkosivujen tietoturva

Tietoturva on asia jonka merkitys ymmärretään ihmiselle ominaisesti vasta sitten, kun vahinko on ehtinyt jo tapahtua. En ole etenkään freelancerina toimivia henkilöitä juurikaan tavannut, jotka viitsisivät nähdä vaivaa edes hieman oletusasetuksia paremman Lue lisää...

  • Verkkosivujen talouslaskelmat

Verkkosivut sijoituskohteena

Harva sivujaan hankkii ihan vain hankkimisen ilosta, vaan niiltä odotetaan – joko tietoisesti tai tiedostamatta – jotain konkreettista vastinetta rahalle. Verkkosivut kannattaakin ajatella sijoituksena jossa otetaan huomioon käytettävien resurssien tuotto. Sijoituksen tuotto Lue lisää...

  • Verkkosivuprojektin suunnittelu

Millaiset ovat hyvät verkkosivut?

Lyhyt ja ytimekäs vastaus on se, että verkkosivut ovat hyvät, kun ne täyttävät niille asetetut tavoitteet. Tämä ei ainakaan omasta mielestäni ole vielä erityisen informatiivinen vastaus, joten käydään asiaa vähän tarkemmin lävitse. Lue lisää...