Nukula Oy

Nukula on hyvinvointi- ja majoituspalveluja tarjoava perheyritys jylhien metsäisten kalliomaisemien katveessa. Nukula tarjoaa elämysmatkailukohteena hiljaisuutta, tilaa, villiä metsää, upean järvimaiseman sekä maailman puhtaimman ilman. Päivittäisessä toiminnassa korostuu ennen kaikkea vastuullisuus, josta onkin tunnustuksena myönnetty arvostettu Green Key -sertifikaatti.

Digiajan kestävää kehitystä

Nukulassa pyritään konstailemattomaan selkeään ja avoimeen ilmaisuun johon sisältyy tietty myös selkeä rakenne ja navigointi. Green Key -sertifikaatti on haluttu tuoda selkeästi esille, koska se on tänä päivänä kestävän matkailun korkea-arvoisimpia tunnustuksia.

Vierailijan uteliaisuutta herätetään tekstin ja kuvallisen kerronnan keinoin. Kuvia on tarjolla paljon ja se on erittäin arvokasta varsinkin ulkomaille myytäessä, koska Suomen luonto ja kulttuuri – esimerkiksi saunominen – voivat olla erittäin eksoottisia kokemuksia. Sananlasku ”kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” on tässä kohdin varsin paikallaan. Kuvissa on myös käytetty tavallisesta poikkeavaa pyöreää muotoa sekä reunojen häivytystä, jolla saadaan tunnelmasta hieman fantasianomainen – usvainen hiljainen luonnon paratiisi.

Sivuilla luontuu yhteydenoton lisäksi myös palveluiden varaaminen ja tilaaminen monipuolisempien lomakkeiden kautta. Nukulan somea on tuotu myös osaksi sivun sisältöä ja löytyypä tapahtumakalenterikin, jonka kautta järjestettävistä tapahtumista on kätevä ilmoittaa helpottaen niiden markkinointia.

Yhtenä keskeisenä tavoitteena on ollut ulkomaille laajentuminen ja iso askel tässä saatiin englanninkielisten sivujen julkaisujen myötä. Ulkomaille suunnatuista palveluista ja niiden markkinoinnista on tullut runsaasti positiivista palautetta – tätä myöten on tietty saatu myös uusia asiakkaita. Lisää kasvusuunnitelmia on tulevan varalle kaavailtuna eikä niiden toteutumiselle näy estettä – ja kasvu voi jatkua!

0%
Lisää päivämatkailijoita

Työtehtävät:

 • Verkkosivujen suunnittelu

 • Avustava sisällöntuotto

 • Materiaalien käsittely

Sivujen ominaisuudet:

 • Verkkokaupan integrointi

 • Yhteydenottolomakkeet

 • Tapahtumakalenteri

 • Someintegrointi

 • Varauskalenteri

 • Monikielisyys

 • 360/VR-kuvatuki

”Joona on asiakaspalvelija suurella sydämellä. Hän arvostaa ja kunnioittaa, ei hermostu ja etsii kinkkisissäkin tilanteissa asiakkaan parhaan sekä toteuttaa sen. Kaikki tämä on välittynyt mieluisalla tavalla kommunikoidessamme sähköpostitse.”

Nukulan HanneleHannele Levävaara, Nukula Oy

Ota yhteyttä

Kuulen mielelläni minkälaista projektia sinulla on mielessä tai missä asiassa apu olisi paikallaan. Vastaan viestiisi antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja kerron tarkemman hinta-arvion antamiisi tietoihin perustuen.

Artikkelit

 • Verkkosivujen tietoturva

Verkkosivujen tietoturva

Tietoturva on asia jonka merkitys ymmärretään ihmiselle ominaisesti vasta sitten, kun vahinko on ehtinyt jo tapahtua. En ole etenkään freelancerina toimivia henkilöitä juurikaan tavannut, jotka viitsisivät nähdä vaivaa edes hieman oletusasetuksia paremman Lue lisää...

 • Verkkosivujen talouslaskelmat

Verkkosivut sijoituskohteena

Harva sivujaan hankkii ihan vain hankkimisen ilosta, vaan niiltä odotetaan – joko tietoisesti tai tiedostamatta – jotain konkreettista vastinetta rahalle. Verkkosivut kannattaakin ajatella sijoituksena jossa otetaan huomioon käytettävien resurssien tuotto. Sijoituksen tuotto Lue lisää...

 • Verkkosivuprojektin suunnittelu

Millaiset ovat hyvät verkkosivut?

Lyhyt ja ytimekäs vastaus on se, että verkkosivut ovat hyvät, kun ne täyttävät niille asetetut tavoitteet. Tämä ei ainakaan omasta mielestäni ole vielä erityisen informatiivinen vastaus, joten käydään asiaa vähän tarkemmin lävitse. Lue lisää...