Suomen YhteisöAkatemia Oy

Suomen YhteisöAkatemia Oy on johtavien asiantuntijoiden muodostama yhteisö jolla on yhteisössään vuosikymmenten kokemus yhteisöjen kehittämisestä, koulutuksesta, konsultoinnista ja työnohjauksesta. Yritys palvelee asiakaitaan yhteisöjensä kehittämisessä kouluttamalla, konsultoimalla, valmentamalla sekä fasilitoimalla.

Vakaata yhteisöllistä kasvua

Sivujen tarkoituksena on toimia palveluiden ensisijaisena myyntikanavana, tiedottaa uusista koulutuksista ja niiden muutoksista sekä mahdollistaa koulutuksiin ilmoittautuminen ja tilausten tekeminen.

Toteutuksessa on pyritty mahdollisimman selkeään ilmaisuun. Etusivulla on heti näkyvillä kaikki oleellisimmat: yrityksen perustiedot, linkit tärkeimmille sivuille sekä listaus tulevista koulutuksista. Sivujen pelkistetty ilmaisu, suorituskykyoptimointi sekä nopea verkkopalvelin mahdollistavat erittäin nopeat latausnopeudet ja sivut aukeavat palvelimen senhetkisestä kuormituksesta riippuen useimmiten sekunnin murto-osassa.

Sivustolla on valmius teettää melko kattaviakin kyselyitä joita voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen. Kirjatilauksille on myös oma tilauslomakkeensa kun varsinaista verkkokauppaa ei ole mielekästä kulurakenteen vuoksi lähteä toteuttamaan, kun kirjamyynti ei kuitenkaan ole ihan sitä ydinliiketoimintaa. Lisänä on tietty tuttu ja turvallinen yhteydenottolomake.

Sivuilla on myös useampi ilmoitusmuotoinen ohjeistus kävijälle, jotta ostopolku ei katkea siihen että kävijä ei löydä etsimäänsä tai halua kysyä että miten tulisi toimia; tämä toisaalta säästää myös laatua heikentämättä asiakaspalvelun resursseja, kun vastaus näissä asioissa on periaatteessa aina sama. Ihmislähtöisen asiakaspalvelun resurssit onkin hyvä keskittää yksilöllisempään tarpeeseen.

Sivun kävijämäärä on ollut jo usean vuoden aikana hyvässä tasaisessa kasvussa ja kasvu näillä näkymin jatkuu entiseen tapaan.

0+
Kävijämäärän vuosikasvu

Työtehtävät:

 • Blogin kuvitus

 • Verkkosivujen suunnittelu

 • Markkinointityökalujen kartoitus

Sivujen ominaisuudet:

 • Verkkokoulutusalusta

 • Yhteydenottolomakkeet

 • Roskapostisuodatus

 • Kyselylomakkeet

 • Blogi

”Yhteistyö on ollut mutkatonta, palvelu erittäin asiantuntevaa, luotettavaa ja nopeaa.”

Ota yhteyttä

Kuulen mielelläni minkälaista projektia sinulla on mielessä tai missä asiassa apu olisi paikallaan. Vastaan viestiisi antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja kerron tarkemman hinta-arvion antamiisi tietoihin perustuen.

Artikkelit

 • Verkkosivujen tietoturva

Verkkosivujen tietoturva

Tietoturva on asia jonka merkitys ymmärretään ihmiselle ominaisesti vasta sitten, kun vahinko on ehtinyt jo tapahtua. En ole etenkään freelancerina toimivia henkilöitä juurikaan tavannut, jotka viitsisivät nähdä vaivaa edes hieman oletusasetuksia paremman Lue lisää...

 • Verkkosivujen talouslaskelmat

Verkkosivut sijoituskohteena

Harva sivujaan hankkii ihan vain hankkimisen ilosta, vaan niiltä odotetaan – joko tietoisesti tai tiedostamatta – jotain konkreettista vastinetta rahalle. Verkkosivut kannattaakin ajatella sijoituksena jossa otetaan huomioon käytettävien resurssien tuotto. Sijoituksen tuotto Lue lisää...

 • Verkkosivuprojektin suunnittelu

Millaiset ovat hyvät verkkosivut?

Lyhyt ja ytimekäs vastaus on se, että verkkosivut ovat hyvät, kun ne täyttävät niille asetetut tavoitteet. Tämä ei ainakaan omasta mielestäni ole vielä erityisen informatiivinen vastaus, joten käydään asiaa vähän tarkemmin lävitse. Lue lisää...